Всеукраїнський фестиваль «Єдина Родина»

Ось ми і повернулися з Всеукраїнського фестивалю «Єдина Родина», як добре, що є такі фестивалі, які з дуже високим професіоналізмом, з найкращою організацією радує учасників!!!

Театральний колектив » Фантазія» боролся за призові місця у номінації Читці- декломатори. 7 яскравих, добрих та талановитих діточок дуже гідно представляли наше місто, читаючи вірші та монологи відомих українських поетів та письменників! Усі вони посіли призові місця!!! Я пишаюся ціми діточками, незважаючи на конкуренцію, на своє хвилювання, вони дуже класно відпрацювали на сцені! Ще дуже добре та весело провели ми увесь час, як завжди незабутні враження від морських прогулянок, від веселих незабутніх аніматорів, навіть від поїздки у автобусі та сумісного поїдання їжі))) А ще ми спасали равликів, і це теж було смішно і незабутньо)) Вже вдруге з нами мандрує наша мама Оленка, самє її фото та відео, залишать нам вражаючі спогади, велике дякую їй за це і за те, що вона в нас є!!!

Вся команда фестивалю дуже класна, вони дійсно справжня команда! А критика жюрі завжди нагадує та надихає на ще більший розвиток, на ще більш велику працю!!! Дякую їм за це!!! Поки ми ще чикаємо свої нагороди, в зв’язку з тим, що не залишилися на день нагородження, вони вже їдуть до нас по пошті, і я не можу поділитися фото з ними, але є інші фото) і ще більше попереду!!! Фестивалі це класно, особливо такі, наповнені душею!!!

Сторінка в ФБ: Светлана Анненкова