Усиновлення – це любов назавжди!

28 вересня біля Енергодарської міської ради пройшла акція-флешмоб «Усиновлення – це любов назавжди!». Акція проведена службою у справах дітей ЕМР спільно з Енергодарським центром туризму, краєзнавства та спорту та дітьми з ЕБГ «Гармонія». На флешмобі також були присутні гості, батьки-усиновлювачі міста та небайдужі до заходу.
День усиновлення вже 10-ий ріу поспіль відзначається в Україні. Це свято любові, милосердя й добра.
Мабуть, не випадково це свято щороку в Україні відзначається у день християнського свята Віри, Надії та Любові, адже головне, що ми повинні дарувати нашим дітям, – це добро і любов.
Усиновлення – це любов назавжди! Саме так називається акція-флешмоб, присвячена Дню усиновлення. Акція спрямована на привернення уваги до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання стереотипів та інформування громадян про маленьких українців різного віку, їх братиків і сестричок, які виховуються в інтернатних закладах і очікують на усиновлення.
З червоними кульками-серцями в руках діти танцювали, об|’єднавшись в коло, а потім ставши разом у формі великого серця.
Опіка, піклування — це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами . І тому саме напередодні свята Дня усиновлення хочеться від щирого серця привітати тих, хто здійснив цей відповідальний крок і взяв дитину у свою родину. Побажати батькам розуміння, доброти, терпіння та здоров’я.

Тетяна Шилова