Дякуємо за щире серце та добре діло!

Генеральна Асамблея ООН в 1985-му році на 40-й сесії у спеціальній резолюції запропонувала урядам відзначати 5 грудня як «Міжнародний день волонтерів в ім’я економічного і соціального розвитку», закликавши їх здійснювати заходи для спонукання людей у всіх сферах діяльності пропонувати свої послуги як волонтерів.

Тож, 3 грудня, напередодні Міжнародного дня волонтерів, у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області відбулась міжвідомча прес-конференція, в ході якої рятувальники нагородили волонтерів, з якими співпрацюють, реалізовуючи ряд соціальних проектів.

Так, відомчими подяками за співпрацю та пам’ятними сувенірами рятувальники заохотили голову ГО “Helper Запоріжжя” Данила Щербакова, колектив Міського центру допомоги та Юлію Дмитренко, волонтерів із Швейцарії Ярославу Грімм, Еріку Равіч, Петера Кунца, Крістіана Штрайта та Олега Мацьковського, голові ЗОО ТЧХ України Оксані Бекетовій.

У свою чергу, Данил Щербаков від імені своєї організації вручив запорізьким рятувальникам подяку та фірмову відзнаку.

Шановні волонтери!

Прийміть щирі привітання з вашим святом. Місія, яку вам доводиться виконувати, особлива, адже основу будь-якої волонтерської роботи становлять любов, милосердя, співчуття. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання допомоги тим, хто потрапив у біду, ви робите вагомий внесок у розбудову соціальної держави, сприяєте утвердженню добра та справедливості. Ми вдячні вам за сумлінну працю, яка є часткою вашого життя. Сподіваємось що спільними зусиллями ми й надалі будемо співпрацювати і надавати допомогу тим, хто її потребує.

Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло й надалі служитимуть людям. Нехай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги в служінні добру й милосердя.

З повагою, колектив ГУ ДСНС України у Запорізькій області

zp.dsns.gov.ua