Водій автомобіля «Шевроле-Ніва» скоїв наїзд на 8-річну дівчинку

Подія мала місце в селі Балки Василівського району. Водій автомобіля  «Шевроле-Ніва» скоїв наїзд на 8-річну дівчинку, яка вибігла на проїзну частину. Постраждалу з тілесними ушкодженнями доставили до місцевої лікарні. Причини та обставини ДТП встановлюються. Тривають слідчі дії.

12 листопада до чергової частини відділення № 2 Василівського районного управління ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, в якій травмовано малолітню дитину.

Попередньо встановлено, що водій «Шевроле-Ніва» 1965 року народження здійснював рух по вулиці Мира в селі Балки в напрямку міста Енергодар. Коли на проїзну частину вибігла дівчинка, керманич здійснив гальмування, але допустив наїзд на малолітню.

Дитину з тілесними ушкодженнями лікарі «швидкої допомоги» доставили до місцевої лікарні.

Згідно висновку медичного огляду, водій легковика – тверезий.

Слідчим відомості про подію внесенні до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286  «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб вилучено. Тривають слідчі дії.

Поліція встановлює причини, обставини ДТП та звертається до свідків аварії або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події з проханням звернутись за телефонами: (098) 987-94-44 або 102.