У жінки виявили наркотичну речовину

29 листопада працівниками сектору групи реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 Василівського районного управління поліції в місті Кам’янко-Дніпровська зупинили жінку, яка поводилась підозріло та при поверхневій перевірці в правій кишені куртки виявили речовину, схожу на наркотичну.
На місце події була викликана слідчо-оперативна група для з’ясування обставин. Співробітники поліції встановили особу жінки – жительки міста Кам’янко-Дніпровська 1979 року народження. В неї виявлено згорток у поліетеленовому пакеті з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору вагою 5 грами (попередньо «конопля»). Вилучені речовини направлені на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
Дізнавачем відділення поліції № 1 Василівського районного управління поліції проводиться досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.