Відтік кадрів з українських АЕС у цьому році може стати неконтрольованим

Проект АЕС «Аккую» Турція включає чотири енергоблоки з російськими реакторними установками ВВЕР-1200 покоління «3 +», що відповідають так званим «постфукусімским» стандартам безпеки. Потужність кожного енергоблоку АЕС складе 1200 МВт. Вартість проекту становить близько 20 мільярдів доларів.
Турція розраховує на пуск першого блоку в 2023 році, коли відзначатиметься 100-річчя з дня створення Турецької республіки. Очікується, що фактичний початок будівництво станції (заливка першого бетону) відбудеться навесні нинішнього року.
АЕС «Аккую» — перший в світі проект атомної електростанції, що реалізовується за моделлю BOO (build-own-operate, «будуй-володій-експлуатуй»). Відповідно до цієї моделі Росія побудує станцію, буде нею володіти і її експлуатувати.

Ось, як раз в продовження про відтік кадрів з ЗАЕС. Туреччина. Ласий шматочок. Развинута країна та Середземне море. Як гадаєте що може зупинити персонал від від’їзду туди?

По материалам сайта https://ria.ru/atomtec/20171209/1510581238.html

3 thoughts on “Відтік кадрів з українських АЕС у цьому році може стати неконтрольованим

  • 31.01.2018 в 00:44
    Permalink

    Поживем увидим, но уже понятно, что благодаря модели «строй-владей-эксплуатируй», многие наши специалисты смогут остаться на этой станции и на этапе «эксплуатация», а это в свою очередь заманчивое предложение и перспектива.

  • 31.01.2018 в 15:56
    Permalink

    Нестабильная политическая и экономическая ситуация внутри Турции. Она постоянно на стадии войны с Сирией, участились взрывы в разных точках Турции, цены взлетели до небес. Так что стоит просчитать все за и против и судить о стране не только по дешевому отдыху в олл инклюзив

  • 01.02.2018 в 15:05
    Permalink

    Бегите, глупцы.

Обсуждение закрыто.