Ситуація навколо вимог Атомпрофспілки та працівників атомної енергетики

На лист Голови Атомпрофспілки Матова В.О. Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б. від 16.04.2018р. №10/105-2 (додається) нами отримано копію доручення Віце-прем’єр-міністра Кістіона В.Є., яким він просить Міністра енергетики та вугільної промисловості Насалика І.С. опрацювати порушені у нашому листі питання та поінформувати КМУ про результати.
24-го квітня Міністр в свою чергу дав доручення на опрацювання питань своїм заступникам, керівникам департаментів, президенту ДП НАЕК «Енергоатом» тощо.
В той же день, 24 квітня, Міністру Насалику І.С. було відправлено листа за підписом Голови профспілки Матова В.О. з вимогою терміново зустрітися, щоб погодити спільні дії для забезпечення ефективної підготовки та участі у нараді з Прем’єр-міністром України.
Другого, третього та четвертого травня численні спроби «спіймати» Міністра були марними. При перемовинах із Першим заступником Міністра енергетики та вугільної промисловості Карп Г.В. нам було обіцяно, що в термін до 7-го травня включно буде вирішено питання щодо дати зустрічі з Міністром. Виходячи з цього, будуть прийняті рішення про подальші кроки Атомпрофспілки.

Джерело з ФБ: Павел Прудников