В Енергодарі почалася організація і проведення призову громадян України на строкову військову службу

Відповідно до Наказу  N 86 військового комісара Енергодарського об’єднаного міського військового комісаріату від 31.07.2018 року, в Енергодарі почалася організація і проведення призову громадян України на строкову військову службу  у жовтні-листопаді 2018 році та заходи щодо його забезпечення.

Також, згідно ст.15 і Закону України «Про військовий обов`язок iвійськову службу», від 25 березня 1992 року № 2233-ХІІ, на виконання Указу Президента України від 15.02.2018 року №33/2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу  у 2018 році», у жовтні-листопаді 2018 року на строкову військову службу будут призвані громадяни України чоловічої статі 1991-1998 років народження.

Тому, явці на призовні дільниці Енергодарського об’єднаного міського військового комісаріату для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1998 року народження, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 20 років, а також громадяни 1991-1997 років народження, які не мають право на відстрочку або втратили право на відстрочку від призову.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м.Енергодар, пр-т Будівельників, 17 в зазначеній час з документами, що вказані в особистих  повістках. Громадяни,  які  не  отримали  особистих  повісток  для  призову  на  військову службу, зобов’язані  прибути  в Енергодарський об’єднаний міський  військовий  комісаріат,  маючи  при  собі документи,  які  засвідчують  особу.

УВАГА!

Усі  особи призовного віку, яки підлягають призову на строкову  військову службу i тимчасово  перебувають на території м. Енергодар та Великобілозерського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з`явитись у Енергодарський об’єднаний міський  військовий  комісаріат для проходження  призовної  комісії.

Звертаємо особливу увагу, що громадяни, які ухиляються від призову i не з`являються за  повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним  законодавством.

За офіційною інформацією Енергодарського об’єднаного міського військового комісаріату.