«Рухова активність – здоровий спосіб життя»

Вчора, 22 вересня, був по-справжньому літній день, який найкраще було б провести на вулиці, насолоджуючись останніми ласкавими промінчиками осіннього сонечка. Саме так провели свій час учні 10-А класу ЕНВК№5 — вони проходили квест «Рухова активність – здоровий спосіб життя» у парку «Перемоги», який влаштувала вчителька Кулачек Наталія Володимирівна.

Основними завданнями були пропагандувати здоровий спосіб життя та навчити працювати у команді. Гра почалася з формування команд, дітям потрібно було знайти своїх партнерів та об’єднатися за допомогою мобільних телефонів. На них чекали 10 станцій — «Народна медицина», «Спортивна», «Анаграма», «Пантоміма», «Дикі українці» та інші. Учні мали проявити креативність, активність, спортивні навички, акторську майстерність та уміння працювати у команді. Завдання були українською мовою, а також були додані завдання на знання української, адже цього року учні 10 класу обрали державну мову навчання у школі.

Зважаючи на той факт, що Наталія Володимирівна викладає англійську, тож вона не могла не додати завдання англійською мовою. Перед стартом було повідомлено, що крім швидкості буде враховуватись якість виконання завдань, на кожному пункті команди отримували бали. Усі учасники отримали солодкі призи. Такі заходи допоможуть надати молоді глибші знання та сформують необхідні навички та мотивацію до здорового способу життя.