Увага! Володієте інформацією про функціонування наркопритону – телефонуйте до поліції!

Керівництво обласної поліції перевіряє інформацію деяких керівників підрозділів ГУНП в Запорізькій області, які заявили під час наради, що на території їх обслуговування ліквідовано наркопритони. Тому, якщо Ви володієте інформацією щодо функціонування наркопритонів — телефонуйте «102» або надсилайте повідомлення у WhatsApp, Telegram, Viber на номер 096-737-91-49.

На території Запорізької області існує проблема у сфері протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів, не зважаючи на те, що поліцейські відділів та відділень поліції області та працівники Управління протидії наркозлочинності систематично виявляють осіб, які займаються розповсюдженням наркотиків або надають свої приміщення для виготовлення та вживання наркотичного засобу.

Робота у цьому напрямку визначена однією з пріоритетних та перебуває на контролі керівництва поліції області.

Проте, за результатами наради керівники деяких підрозділів поліції прозвітували про роботу підрозділів за минулий рік та запевнили, що на їх території обслуговування ліквідовані всі наркопритони. Тому керівництво обласної поліції вирішило перевірити цю інформацію і звертається до громадян, якщо ви володієте інформацією щодо функціонування наркопритонів або щодо осіб, які займаються розповсюдження наркотичних засобів чи психотропних речовин на території області, звертайтесь до територіальних підрозділів поліції, за телефоном «102» або надсилайте повідомлення у WhatsApp, Telegram, Viber на номер 096-737-91-49, або в інший зручний для вас спосіб.

Якщо вам відомі такі факти – не мовчіть! Телефонуйте до поліції!

Джерело: Відділ комунікації поліції Запорізької області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://zp.npu.gov.ua/news/Informacziya/volodijete-informaczijeyu-pro-funkczionuvannya-narkopritonu-telefonujte-do-policziji/