За підсумками роботи підрозділів поліції Запорізької області відбуваються кадрові зміни

Керівництвом ГУНП в Запорізькій області вживаються організаційні заходи щодо покращення стану протидії наркозлочинності на території регіону. Після колегії, за підсумками роботи, начальник Управління протидії наркозлочинності виявив бажання звільнитись із займаної посади. 

Нагадаємо, що 26 січня в приміщенні ГУНП в Запорізькій області відбулась колегія за участю керівництва поліції області, начальників структурних та територіальних підрозділів поліції.

На нарді присутні обговорили стан злочинності на території регіону, підвели підсумки роботи за 2018 року з основних напрямків службової діяльності. Зокрема обговорювали стан розкриття та розслідування кримінальних правопорушень, скоєних у минулому році, в тому числі тяжких та особливо тяжких злочинів.

Серед розглянутих питань особливу увагу було приділено стану боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів на території регіону. Начальнику Управління протидії наркозлочинності було вказано на існуючі недоліки у роботі підрозділу. Після, керівник Управління подав рапорт про звільнення із займаної посади та переведення до іншого підрозділу, який було погоджено очільником Запорізької поліції.

Наразі керівництво укомплектовує особовий склад Управління протидії наркозлочинності, активізує роботу щодо виявлення та документування наркозлочинів, пов’язаних з незаконним їх виготовленням й збутом, а також  вживає організаційні заходи для покращення стану протидії наркозлочинності на території регіону.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://zp.npu.gov.ua/news/oficzijno/za-pidsumkami-roboti-pidrozdiliv-policziji-zaporizkoji-oblasti-vidbuvayutsya-kadrovi-zmini/