На Полтавщині поліція встановлює обставини ДТП, внаслідок якої загинуло п’ятеро людей (ОНОВЛЕНО)

На жаль, в цій жахливій аварії загинули мешканці Енергодару. Приносимо співчуття рідним і близьким …

Аварія сталася близько 18-ї години 19-го лютого на 188 км  автодороги Київ – Харків, поблизу села Пишне.

Мікроавтобус «Volkswagen» , рухаючись у бік Харкова до Запоріжжя з Варшави, не впорався з керуванням і допустив наїзд на металевий відбійник. Унаслідок зіткнення автомобіль виїхав за межі проїжджої частини і перекинувся.

За попередньою інформацією у мікроавтобусі перебувало 6 осіб.  Унаслідок ДТП троє людей загинули на місці події, ще дві людини — померли у лікарні. Ще 1 людина, водій, – перебувають у реанімації.

Правоохоронці з’ясовують обставини та причини аварії.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

© Офіційний сайт Національної поліції: https://www.npu.gov.ua/news/dtp/na-poltavshhini-policziya-vstanovlyuje-obstavini-dtp-vnaslidok-yakoji-zaginulo-chetvero-osib-shhe-dvoje-u-reanimacziji-onovleno/

 

One thought on “На Полтавщині поліція встановлює обставини ДТП, внаслідок якої загинуло п’ятеро людей (ОНОВЛЕНО)

  • 20.02.2019 в 13:24
    Permalink

    Кто ездит по той дороге тот знает, что убится там не сложно особенно ночью. Дороги разделяются без всяких знаков…ФСи лежат на асвальте…это жесть вообще. Помню ехал с Киева Таврия в такую вляпалось приходится ночью тащиться 70 км в час за фурой что бы не убиться. Тут явно у водителя просто недостаток опыта.

Обсуждение закрыто.