Волонтери Енергоатома відвідали українських захисників у Донецькій області

Цей звіт відразу про дві поїздки до зони ООС, одна з яких відбулась 18-20 квітня, а інша — 2-4 травня. Завдяки допомозі та підтримці усіх небайдужих, наші захисники отримали сканер радіочастот для розвідників, потужний дизельний електрогенератор, інструменти для ремонту автотранспорту, електронний кутомір, маскувальні сітки, та інші потрібні в армійському житті речі.  Другий за часом виїзд був, так би мовити, святковим, тому окрім замовленого обладнання, волонтери привезли захисникам Великодні привітання від вдячних українців. Доставка на передову, освячених в Свято-Михайлівському Золотоверхому чоловічому монастирі, пасок – стала доброю традицією для волонтерів Енергоатома на Великдень.

Велика подяка від бійців співробітникам, профспілковому комітету та керівництву НАЕК «Енергоатом». Лише завдяки Вашій постійній підтримці військові отримують різноманітне обладнання та інструменти саме тоді, коли вони їм найбільш потрібні. Дякуємо небайдужому патріоту, який допоміг з придбанням радіочастотного сканеру.

Спасибі Волонтерам Виноградаря за смаколики, каву та корисні речі для наших захисників. Подяка Волонтерській групі «Лента за Лентою» за маскувальні сітки та обереги для хлопців. Привіт та подяка з передової Волонтерській групі «Фруктові витребеньки» за набори для розвідників. Волонтерам Мальтійської служби допомоги Івано-Франківська та їх маленьким помічникам дякують захисники України за велику кількість корисних речей, продукти, смаколики, а особливо за дитячі малюнки та власноруч зроблені та розписані горнятка.

Дякуємо всім і кожному за підтримку та допомогу.

Між двома поїздками пройшло менше двох тижнів, і за цей час в країні відбулись одні з найбурхливіших президентських виборів. Сьогодні можна із впевненістю казати — це були прозорі та чесні вибори, і вони увійдуть в українську історію, як взірець справжньої демократії. А з огляду на те, що наша країні вже 5 років протистоїть не лише збройній, а й массованій інформаційній агресії, наш досвід безумовно стане предметом досліджень політологів усього світу. І звісно ж величезна заслуга у тому, що все відбулось саме так, а не інакше, належить нашим військовим на фронті. Тримаючи «лінію», яка відділяє вільну Україну від тотальної брехні та диктатури, українські воїни продовжують нести втрати. За квітень у зоні ООС загинули 13 наших захисників, і це найбільші втрати протягом місяця з початку року. Загострення на фронті, як і роздача наприкінці п’ятого року окупації російських паспортів у так званих «ДНР/ЛНР» саме під час президентських виборів в Україні – ось так виглядає кремлівська «готовність до діалогу».

Для кожного, хто хоче жити у вільній країні, незмінним обов’язком лишається допомога армії, адже саме армія є гарантом того, що українці і надалі матимуть право обирати своє власне майбутнє.

До перемоги нам ще дуже далеко, але ми на правильному шляху.

Готуємось до наступного виїзду.

Слава Україні!

Джерело: http://www.energoatom.com.ua