Перегони Байда Ралі

Закінчились перегони Байда Ралі 25-26 травня
В цьому році в них прийняло участь 110 каякерів та SUP`ерів віком від 7 до 57 років з різних куточків України.
Незважаючи на гарну погоду та відсутність стрімкої течії, як в минулих роках, перегони були захоплюючими та нелегкими.
Ми намагались зробити ці змагання цікавими та корисними всім веслувальникам. Сподіваємось, нам це вдалось.

Результати всіх перегонів можна подивитись за посиланням:
https://drive.google.com/file/d/1tlKzkxfHkD6W56x3F6DnETXw5njitBSF/view?fbclid=IwAR2NxRN7oZLDm8VDl_5uiMbVoKUzwG-VpQwmU95uzi_iYHvS2C73RFu2bpE

Змагання відбулись завдяки підтримці та супроводу Система Контролю Транспорту «Глобус», gps/gprs/web, яка забезпечила учасників трекерами та надала грошові призи для переможців у своїх категоріях. А категорій було чимало.
Також велика подяка особисто Oleg Olexienko за натхнення у проведенні та підтримку розвитку водного туризму,каякінгута SUP в Україні.
Такою яскравою подія була завдяки компанії https://redpaddleco.com/uk , ProSUPsurfing , яку представляє Volodymyr Bereza. Саме він ще п`ять років тому зміг переконати організаторів «Байда-Ралі» в тому, що SUP — це круто, весело та яскраво, та надихнути на включення цього класу в склад змагань. На кожні наші змагання компанія Red виділяє багато корисних призів для всіх, хто пов`язаний з веслуванням на воді, підтримує нас у всіх авантюрах.
Доречі, цього року Володимир надихнув на вперше в Україні провести командні перегони на Dragon SUP. І одна з цих гонок стала І етапом Чемпіонату України на Dragon`ах.
Щира подяка за підтримку та розвиток наших змагань компанії МС ПРИНТ, MS PRINT та особисто Andrii Mityuk за крутяцькі нагороди та сувеніри. Ви завжи радуєте орігінальністю.
Команда Rapid SUP, вітчизняний бренд SUP дошок, надала класні нагороди любителям надувних дошок у класі 12,6”. Дякуємо що привозите свою команду до нас та задаєте темп на змаганнях з SUP.
Дякуємо магазину Коллекция Приключений за гарні призи. В магазині кожен мандрівник, веслувальник чи просто любитель активного життя найде все необхідне для себе.
Дякуємо команді Команда «Залізний міст» — мотузкострибінг /стрибки та польоти на мотузці/ за подарункові сертифікати. Екстрімали-веслувальники зможуть розширити свої кордони адреналінових відчуттів.
Безпека на воді – інструктор British Canoeing Zakeriah West та Сергей Малах
Постановка траси — Олександр Жук Саша Лера
Звуковий супровід забезпечував Дмитрий Гуляков
Смачні обіди – Игорь Галкин
Вітав та розташовував – Кемпінг «Сагайдачний» та особиста подяка за зручності Arkadiy Ziganshin.
За нашим здоров`ям слідкувала, рятувала та допомагала команда Загін Швидкого Реагування ТЧХУ у Запорізькій області Особиста подяка Boris Pilgun.
Музичне супроводження та задання ритму – БарабанЗА / Barabanza та особисто Денис Васильєв (Denys Vasyliev)
Велика подяка волонтерам, котрі самовіддано чергували та корегували атлетів на контрольних пунктах. Особисто Anna Mikhaylova за бодрячок)

Капітанам моторних катерів Андрей Зайченко, Сергей Василега, Yury Kovtun, Глеб Швец за допомогу та супровід на дистанції.
Фотографам Виталий Фролов, Юлія Фролова та Олексій Толмачов (Alexey Tolmachov) за фіксацію цих подій та емоцій.
Дяка моїй команді Baydarka.zp.ua і особисто Елена Янковская за суддівство та координацію всіх моїх дій).
Дякуємо всім вболівальникам, що прийшли та слідкували за подіями он-лайн.
Ми всі разом розвиваємо каяк- та SUP-культуру в Україні!
До зустрічі в наступному році!
Буду вдячний за всі зауваження, пропозиції та емоції, що були під час цього свята.
З любов’ю та повагою, Сергій Хвостенко. Клуб «Байдарка».