Результати 3-го туру з міні-футболу серед юнаків 2008-2009 років народження.

Результати 3-го туру відкритої обласної першості ГО «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області» з міні-футболу серед юнаків 2008-2009 років народження.

Третій тур відкритої обласної першості проходив 29 травня в селищі Веселе на майданчику зі штучним покриттям . «Темп-ЗАЭС»-2008 бореться за «Золоті медалі» першості, перемогли «Веселе», та «Мелітополь-2». Третя гра притягнула до майданчика всіх не байдужих до футбола. Темповчани зустрічалися з першою командою Мелітополя, які до третього туру йшли на першому місці із відривом в три очка. Таким чином нашій команді потрібна була тільки перемога, яка виводила «Темп-ЗАЄС» на першу сходинку турнірної таблиці. Перший тайм наша команда виграла 2:0, у другій половині матчу мали три багатовідсоткові моменти, але забити мяча не змогли. Кінцівка матчу була за мелітопольцями, які «кров із носа» намагалися переломити хід гри. За дві хвилини при розиграші аута, упустили гравця 2:1. До закінчення гри залишилось ОДНА хвилина, і за 20 секунд знову після розігріша кутового не вгледіли гравця і тим самим не змогли дотерпіти до перемоги. Тепер залишилось в 4 турі дві гри з «Рінгрупп» Мелітополь, та місцевою командою із Акімовки, треба вигравати, та чекати на те, що лідери десь загублять очки.

Друга наша команда «Темп-ЗАЄС-2009» у відсутності своїх лідерів не змогли чинити опору суперникам на рік, а то і на два старших. Але бажання змагатися юним темповчанам не відняти, та добуття змагальної практики із старшими, коштує багато. Нижче, до Вашої уваги, наведено результати зіграних поєдинків,поточну турнірну таблицю та кращих бомбардирів першості: