Перекриття руху транспорту

У зв’язку з капітальним ремонтом автомобільних доріг у м.Енергодар з 18-00 05.07.2019 до 5-00 08.07.2019 буде повністю перекрито рух транспорту на проспекті Будівельників (площа ПК Сучасник), та на проспекті Енергетиків (обидві полоси руху), по яких здійснюється перевезення персоналу ВП ЗАЕС, у наслідок чого тимчасово буде змінений маршрут руху автобусів.

Автобуси будуть рухатися по маршруту до зупинки № 8 (маг.Сільпо) без змін, далі здійснювати поворот праворуч на вулицю Лісова, на виїзді на вулицю Центральна робити поворот праворуч, рухатися уздовж міського парку з виїздом на вулицю Придніпровську та Молодіжну, та рухатися через перший мікрорайон. Посадку та висадження персоналу на зупинках першого мікрорайону буде здійснювати тільки додатковий автобус, який рухається через перший мікрорайон.

Запинку №10 (ПК Сучасник) буде перенесено на вулицю Лісову біля гуртожитку «Славутич».

На автобусній зупинки № 9 («Грязелікарня») посадка та висадження персоналу здійснюватися не буде.

Персоналу виходити на зупинки № 8 (маг.Сільпо) і на перенесену зупинку біля гуртожитку «Славутич».

У зв’язку зі збільшенням часу проходження автобусів по маршруту, рекомендуємо персоналу ВП ЗАЕС виходити на зупинки завчасно!

Також, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт з 4 липня буде тимчасово перекрито частину вулиці Української — від «Сільпо» до перетину з Молодіжною. Цього ж дня буде відкрито проїзд від «Сільпо» до проспекту Будівельників, де завершено роботи з укладання першого шару асфальту.
Просимо поставитися з порозумінням до тимчасових незручностей, бути уважними під час дорожнього руху та планувати свої маршрути з урахуванням тимчасового обмеження.