“Історія успіху”

Мета соціального проекту “Історія успіху”: створення всеукраїнського громадського руху спрямованого на розвиток потенціалу молоді та формування особистостей шляхом організації зустрічей серед школярів старших класів і студентів з відомими особистостями з різних сфер суспільства, які домоглися успіху в своєму житті, а також виявлення в молодіжному середовищі “зірочок”, подальше їх навчання і залучення в соціально-активне життя свого міста і країни.

Сьогодні 26 листопада 2019 року Team Leader Всеукраїнського соціального проекту “Історія успіху” під керівництвом директора коледжу Енергодарського інституту імені Р.Г.Хеноха Ульяни Коробкуч, провели зустріч з 10 кратним чемпіоном України, 3 кратним чемпіоном Європи, майстром спорту України з боксу та студентом коледжу ЕІДМУ “КПУ” Артуром Пригода.

Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері, студети задавали багато питань боксеру, їх цікавило все, як досягнути успіх, про сім’ю були питання, про спортивні досягнення, в яких країнах були бої. Артур зміг зацікавити студентів, своєю розмовою про спорт.

«Успішні люди — успішна країна». І це не гасло. Багато людей мріють жити в новій Україні, але подальший розвиток країни безпосередньо залежить від людей, які в ній проживають. Може спортсмен стати чемпіоном без досвідченого тренера? Напевно ні. Немає випадків у сучасному спорті, щоб видатними спортсменами ставали люди без участі тренера. Як говорить один з кращих тренерів з особистісного росту Ентоні Роббінс «Практично кожен, хто домігся значного успіху, завжди мав перед собою модель, наставника або вчителя, які рухали його в необхідному напрямку». Тому ідея про підтримку і мотивації молоді до власної реалізації з боку відомих людей є дуже актуальною.

 

2 thoughts on ““Історія успіху”

  • 27.11.2019 в 17:26
    Permalink

    Добрый вечер! Исправьте написание фамилий: Ульяна Корбчук. А также: встреча с Артуром Пригодой (фамилия склоняется).

  • 27.11.2019 в 17:29
    Permalink

    А также: на украинском пишется Уляна

Обсуждение закрыто.