У Кам’янсько-Дніпровському районі оперативники встановили підозрюваного у крадіжці державного майна

Зловмисником виявився мешканець Кам’янсько-Дніпровського району. Він пошкодивши вікно, проник до приміщення державного підприємства та викрав майно.  За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

7 грудня до Кам’янсько-Дніпровського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від працівника одного з лісових господарств про крадіжку майна  з приміщення лісництва.

Слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце події було проведено огляд. Поліцейськими встановлено, що зловмисник пошкодив вікно, проник до приміщення та викрав майно.

Працівники сектору кримінальної поліції провели ярд оперативно-розшукових заходів та встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий мешканець Кам’янсько-Дніпровського району 1983 року народження. Викрадене майно у нього вилучили.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://zp.npu.gov.ua/news/novini/u-zaporizhzhi-operativniki-vstanovili-pidozryuvanogo-u-kradizhczi-derzhavnogo-majna/