Козацький Двобій

З 09-13 грудня 2019 року, у Харкові відбувся традиційний VII Чемпіонат Світу з Козацького Двобою.
За традицією цей Чемпіонат Світу проходить в Україні.
У чемпіонаті брало участь близько 800 спортсменів з 9-ти країн, Україна, Білорусія, Росія, Азербайджан, Вірменія, Туркменістан, Таджикистан, Туреччина, Корея.

Основна кількість учасників — це Українці, які проживають в різних країнах, але було і багато представників інших національностей. Трохи незвично було чути на змаганнях по Українському Козацькому двобої Корейські імена. Хоча, чому дивуватися?  Ии ж цікавимося бойовими єдиноборствами Сходу і Азії, а наш Національний вид єдиноборств нітрохи не гірше, тому і привертає стільки прихильників.
Змагання були дуже добре організовані і пройшли в теплій дружній обстановці. У змаганнях брали участь і наші земляки, маленькі спортсмени Кам’янко-Дніпровського району, вихованці тренера Фурманова Олексія Вікторовича. Дуже шкода, що не всі дійшли до фіналу, адже боротьба за титул Чемпіона Світу була дуже наполеглива і безкомпромісна. І в результаті, почесне Друге місце завоював Васильєв Анатолій, а Петров Ярослав став третім.
Хочеться висловити подяку тим людям, без яких участь в цьому чемпіонаті було б неможлива: народного депутата від партії «Слуга народу» Юлію Григорівну Яцик, Андрія Кононенко, Отамана К-Дніпровського Таврійського полку Євгена Шкрібітько.
ЩИРО ВАМ ДЯКУЄМО!!!
За, увагу, допомогу, участь в житті спорту і вихованні маленьких спортсменів в нашому регіоні.
Євген Шкрібітько запевнив, що найближчим часом силами козаків К-Дніпровського Таврійського полку, його друзів і однодумців, зробить все можливе для створення секції спортивних єдиноборств в місті Кам’янка-Дніпровська. Будемо вірити, що посильну участь для реалізації такого починання візьмуть як керівництво Кам’янко-Дніпровської Громади, депутати, бізнесмени і просто не байдужі до виховання молоді люди.