В Енергодарі наряд поліції охорони виявив крадія кабелю

В місті Енергодар зловмисник проник до підвального приміщення та скоїв крадіжку кабельно-провідникової продукції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

11 березня близько першої години ночі до Енергодарського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що по проспекту Будівельників в колодязях та підвалах спрацювала сигналізація.

По прибуттю на місце спрацювання сигналізації, працівники Управління поліції охорони в Запорізькій області виявили громадянина, який побачивши правоохоронців, намагався втекти. Поліцейські наздогнали підозрюваного. Зловмисником виявився раніше судимий мешканець Енергодару 1977 року народження.

Встановлено, що правопорушник шляхом вільного доступу проник до підвального приміщення будинку по проспекту Будівельників, де зрізав кабель.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції. В результаті поліцейські вилучили викрадені кабелі різного маркування, знаряддя злочину та інші речові докази.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Зловмисника перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://zp.npu.gov.ua/news/novini/u-zaporizkij-oblasti-naryad-policziji-oxoroni-viyaviv-kradiya-kabelyu/