НА ВЕЛИКОДНІ СВЯТА БУДЕ ЗАКРИТО В’ЇЗД ТА ВИЇЗД З ЕНЕРГОДАРА

Протягом трьох вихідних днів – з 06.00 18 квітня до 00.00 21 квітня  — в’їзд та виїзд з міста Енергодара, який визнано карантинною зоною, буде закрито.
  Таке рішення прийнято у ході засідання оперативного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з виникненням на території Запорізької області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARC-CoV-2.
   В ці дні дозволено в’їзд та виїзд до міста тільки для:
1) вантажних автомобілів, що перевозять продукти харчування, промислові товари, товари першої необхідності, сільськогосподарську продукцію, будівельні матеріали тощо;
2) транспорту підприємств та організацій, які забезпечують життєдіяльність міста;
3) транспорту фізичних осіб, які працюють на стратегічних об’єктах, об’єктах забезпечення життєдіяльності населеного пункту та проживають поза її межами;
4) хворим, які мають хронічні захворювання та потребують періодичного (систематичного) відвідування закладів охорони здоров’я.
Дозвіл на проїзд через КПП надається виключно за умови наявності пропускного документа, якими на період святкових днів будуть забезпечені працівники підприємств та установ міста критичної інфраструктури.
Також на період Великодніх свят – з 18 до 21 квітня – буде повністю припинено діяльність ПРАТ «Меркурій-5». Рішення щодо його подальшої роботи буде розглянуто на черговому засіданні оперативного штабу 21 квітня.
    Окрім того, додаткові обмеження введені у зв’язку з проведенням поминальних днів: з 07.00 18 квітня до 07.00 29 квітня заборонено відвідування міського кладовища, у тому числі присутність на них священнослужителів, а також встановлення намогильних споруд (до закінчення карантину).
Енергодарців просять з порозумінням поставитися до тимчасових обмежень, адже це дозволить зменшити ризик захворюваності і не створювати масового скупчення людей.
Джерело: en.gov.ua

2 thoughts on “НА ВЕЛИКОДНІ СВЯТА БУДЕ ЗАКРИТО В’ЇЗД ТА ВИЇЗД З ЕНЕРГОДАРА

  • 16.04.2020 в 19:41
    Permalink

    Фюрер поступал иначе, неугодных просто сжигал

  • 17.04.2020 в 23:37
    Permalink

    В этом нет никакого смысла. Объяснения есть , просто потому , что объяснить можно , что угодно. Смысла нет. Коронавирус ни по одному параметру не относится к особо опасным инфекциям. Вот где прикол)))

Обсуждение закрыто.