Оперативники викрили підозрюваного у сутенерстві

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми встановили особу зловмисника, який підозрюється у сутенерстві та втягуванні жінок в заняття проституцією. Триває досудове розслідування.

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Запорізькі області отримали інформацію про те, що мешканець Запоріжжя займається звідництвом, з метою наживи, та втягненням жінок в заняття проституцією.

«Вжитими оперативно-пошуковими заходами, поліцейські встановили, що чоловік 1982 року народження розповсюджував номери мобільних телефонів в саунах міста Запоріжжя та пропонував клієнтам цих закладів повій для надання послуг сексуального характеру за грошову винагороду. Також зловмисник шукав жінок для «роботи», здійснював їх охорону та супровід під час здійснення виїздів до клієнтів. Було викрито декілька фактів надання фігурантом жінок за грошову винагороду в розмірі 1000 гривень для надання послуг сексуального характеру», — розповів т.в.о. начальника Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Ігор Смірнов.

Працівники поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, провели санкціонований обшук за місцем мешкання зловмисника. В результаті були вилучені грошові кошти, робочі записи, мобільні телефони та інші речові докази.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.2 ст.303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

zp.npu.gov.ua