Хочеш зробити щось корисне світу — прийди та обійми свою родину.

В наш час люди поділилися на два табори: одні спостерігаючи чекають, поки зміниться світ, інші — змінюють його самі.

Ми зустрілися з Євгеном Кулачеком, який надає перевагу бути активним громадянином і робити щось для держави, ніж сидіти в соцмережах і бути сміливими тільки на словах.

⁃ Євгене, розкажіть, чим живете.
⁃ Я дуже поважаю спорт, тому очолюю ГО «ТіВар» — організацію, яка займається загартовуванням та фізичним розвитком наших дітей. Також вже 4 роки займаюся благодійністю. Саме життя підказало, що я здатний організовувати благодійні акції. Одразу знайшлися і сили, і однодумці. Тобто йду вірним шляхом. Але найголовніше в моєму житті — це моя родина — дружина і два синочки.
⁃ Чому саме родина, адже те, що ви розказали більше пов’язано з громадською діяльністю?
⁃ Розумієте, кожна людина повинна десь брати силу, постійно підкріплюватися мотивацією, а потім радіти результатам. Так от, саме родинне вогнище мене наповнює, саме для них, в першу чергу, мені хочеться щось робити. І тільки вони радіють моїм успіхам щиро.
⁃ Ваші сини також займаються спортом? А дружина підтримує ваші ідеї?
⁃ Так, діти ходять на боротьбу до Станіслава Тілініна, загартовуються разом з Віктором Вардугіним. А дружина не тільки підтримує, а й сама є активною громадянкою нашого міста (про неї можна написати окрему статтю). Тільки з такою підтримкою можна досягти результатів. Тому варто плекати й оберігати родинні стосунки. Я вважаю, якщо хочеш зробити щось корисне світу — прийди і обійми свою родину. Якщо всі так зроблять — світ точно стане кращим.
⁃ Євгене, чи є щось цікаве у планах на майбутнє?
⁃ Нещодавно ми робили суботник в нашому місті. Планую ввести це у традицію. Також буду продовжувати робити те, про що вже розказав.

Отже, друзі, давайте дійсно прислухаємося до поради Євгена Кулачека й просто зараз напишемо усім своїм рідним смс зі словами підтримки. А світ віддячить нам! Ми в цьому впевнені!

One thought on “Хочеш зробити щось корисне світу — прийди та обійми свою родину.

  • 12.07.2020 в 08:17
    Permalink

    Предвыборная агитация началась

Обсуждение закрыто.