ПАМ’ЯТАЙ ВСЕ, ЩО ОБІЦЯЄШ СВОЇМ ВИБОРЦЯМ!

У моєму розумінні, депутат — це обранець народу, який повинен зробити все, щоб життя Енергодара і його жителів з кожним днем ставало кращим і комфортнішим.

Люди довіряють своїм депутатам управляти їх життям. Тобто повністю відповідати за добробут людей: підвищення продуктивності праці, поліпшення зовнішнього вигляду нашого міста, дбати про людей похилого віку людей, молоде покоління та інше. Тому депутат міськради повинен бути відкритим, чуйним, відповідальним і обов’язково чесним з людьми. Пам’ятати все, про що обіцяв своїм виборцям, адже вони довірилися йому.

В наш час молоді люди не мають можливості направити свої сили на щось корисне. А щоб домогтися визнання, реалізувати себе, потрібно докласти дуже багато сил.Якби я стала депутатом, то створила б служби, які спілкувалися б з молоддю на рівних, бачили їх проблеми і намагалися вирішити їх, пробудити в молодих людях цілеспрямованість, інтерес до життя. Хочеться, щоб молодь не виїжджала в пошуках заробітку в чужі краї. Для цього необхідно будувати нові виробничі потужності і давати можливість розвитку бізнесу.

Ще одна з гострих проблем енергодарців — сфера ЖКГ. Зростання тарифів, збої в водо та енерго- постачанні 1-2 мікрорайонів. Комунальні служби повинні реально дбати про утримання будинків.
Також я хочу створити програму соціальної допомоги нужденним людям продуктами харчування
через наші магазини і торгові мережі (наприклад «АТБ», «Сільпо»). І я готова розробити механізми такої програми разом з профільними службами.

Проблем, звичайно, багато. Та хіба все перелічиш? Сьогодні я ще не депутат міськради, але я впевнена, що кожен з нас може взяти активну участь у долі нашого міста. Просто постараємося бути трішки добрішим. Я живу з мрією про те, що все в нашому місті буде добре. Нам усім доведеться створити іншу форму співпраці між міською владою та городянами. Здійснити таку трансформацію зможе тільки депутатський корпус, що складається з представників нового покоління.