Творчий простір «ToDi» продовжує свою роботу.

Вже три місяці в Енергодарі існує простір нового формату. Влітку — це був осередок для школярів, які залишилися вдома і під час карантину не знали, чим себе зайняти. Ольга Тедеєва першою знайшла вихід з такої ситуації і запропонувала батькам місце для розвитку й гарного настрою їх дітей.

Але великою метою було створити так званий дитячий садок, який би дуже відрізнявся від державного. Наразі працює одна група повного дня, яку відвідують дітки 3-5 років. В «ToDi» ще є місця для діток у другу групу. Також батьки можуть залишити малечу на короткий час у суботу. Діти проведуть час із користю, а батьки вільно займуться своїми справами, щоб потім провести якісний час із дитиною, ні на що не відволікаючись.

Також у творчому просторі ведуться тренінги з самооцінки для школярів. А на канікулах планують провести курси з «Тайм-менеджменту» (управління своїм часом) та курси «Аніматорів».

Щоб дізнатися більш детальну інформацію, треба подзвонити за номером 0999711081 (Ольга) та підписатися на інста-профіль @todi_en.