Крадіжка з перукарні…

19 листопада о 9 годині до Кам’янсько-Дніпровського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення від 28-річної підприємиці про крадіжку з перукарні, яка розташована в селі Дніпровка, Кам’янсько-Дніпровського району.

Правоохоронці встановили, що невідома особа потрапила до салону краси, пошкодивши замок на вхідних дверях. З приміщення винесла мікрохвильову піч, прилад для манікюру та косметичні засоби.

В ході оперативно-пошукових заходів дільничні офіцери відділення поліції встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився  раніше судимий 44-річний місцевий мешканець. Чоловік зізнався у скоєному та пояснив працівникам поліції, що викрадене мав наміри продати односельцям.

Правоохоронці вилучили у фігуранта знаряддя злочину, а також здобуті злочинним шляхом речі.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Санкцією статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці перевіряють фігуранта на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Кам’янсько-Дніпровського району.

Джерело: zp.npu.gov.ua