У Запорізькій області призначили начальників районних управлінь поліції

Особовому складу їх представили очільник поліції області Микола Лушпієнко та його заступники.

В понеділок, 11 січня, начальник ГУНП в Запорізькій області Микола Лушпієнко представив особовому складу Мелітопольського районного управління поліції керівника — полковника поліції Михайла Сандросяна.

На заході були присутні народний депутат України Сергій Мінько, Мелітопольський міський голова Іван Федоров, голова Мелітопольського міськрайонного суду Ігор Бахаєв та прокурор Мелітопольської місцевої прокуратури Костянтин Бандура.

Очільник поліції області побажав новопризначеному керівнику наснаги в роботі, професійних успіхів у забезпеченні належного рівня правопорядку на території обслуговування та покращення результатів роботи з розкриття та розслідування злочинів.

У свою чергу, Михайло Сандросян подякував за надану довіру і запевнив, що й надалі готовий виконувати поставлені завдання щодо протидії злочинності на ввіреній території, та співпрацювати з місцевою владою в інтересах безпеки та правопорядку.

Відсьогодні Василівське районне управління поліції очолив полковник поліції Володимир Бондаренко. Особовому складу його представив заступник начальника ГУНП в Запорізькій області Сергій Терещенко.

В офіційному представленні взяли участь народний депутат України Юлія Яцик, міський голова міста Василівка Сергій Каліман, перший заступник голови Василівської районної державної адміністрації Андрій Холоша, а також прокурор Василівського відділу Енергодарської місцевої прокуратури Олександр Басік. Представники влади запевнили присутніх у готовності надати підтримку та допомогу правоохоронцям у боротьбі зі злочинністю.

«Сподіваюся, що підтримання публічної безпеки, профілактика правопорушень, а також швидке реагування на всі повідомлення про протиправні дії, що надходять до поліції і надалі будуть основними пріоритетами в роботі районного управління поліції», — підкреслив Сергій Терещенко.

Цього ж дня заступник начальника ГУНП в Запорізькій області Руслан Невожай представив особовому складу Пологівського районного відділу поліції керівника — полковника поліції Олега Смирнова.

«В першу чергу, ваша робота має бути направлена на профілактику правопорушень, постійне підтримання на території обслуговування правопорядку, а також налагодження дієвої взаємодії з громадянами та місцевою владою», — зауважив Руслан Невожай.

Новопризначений керівник підкреслив, що особовий склад підрозділу буде виконувати покладені на нього завдання, неухильно дотримуючись вимог чинного законодавства та захищати права і свободи громадян.