Дмитро Вербицький новий в.о. генерального директора ЗАЕС…

Сьогодні очільник НАЕК Енергоатом Петро Котін представив колективу Запорізької АЕС нового в.о. генерального директора станції – Дмитра Вербицького, який до цього обіймав посаду заступника головного інженера з технологій та інжиніринґу.

Представляючи пана Вербицького, Петро Котін висловив сподівання, що трудовий колектив надасть всю необхідну підтримку новому керівникові та забезпечить стабільну й успішну роботу атомної станції з урахуванням масштабних проєктів, що їх реалізовує НАЕК «Енергоатом», та стратегічних цілей Компанії.

46-річний Дмитро Вербицький народився в Запорізької області та пройшов великий трудовий шлях на ЗАЕС. Навчався у Обнінському інституті ядерної енергетики, де отримав фах інженера-фізика-теплоенергетика. У 1998 році Дмитро прийшов працювати на Запорізьку АЕС оператором реакторного відділення. 2010 року він обійняв посаду начальника зміни енергоблока експлуатаційного підрозділу, а ще за десять років, у травні 2020-го, був призначений заступником головного інженера з технології та інжиніринґу. 2012-го Дмитра Вербицького було визнано кращим фахівцем року на ЗАЕС.