Звання найшвидшого велосипедиста ДП «НАЕК «Енергоатом» присвоєно Олексію Кожадєю

Працівнику служби контролю металу Запорізької АЕС Олексію Кожадєю присвоєно звання найшвидшого велосипедиста ДП «НАЕК «Енергоатом» за результатами веломарафону «100 ВЕЛОwatt». Змагання, в якому взяло участь близько 300 учасників різного віку з усієї України, проходило у місті-супутнику Рівненської АЕС.

Цього року на перегонах Запорізьку АЕС у складі команди «ENERGY TEAM» представляли вісім спортсменів. Найбільше відзначився Олексій Кожадєй, який фінішував першим у категорії від 35 до 44 років, здолавши 100 км за 3 год. 20 хв. Завдяки такому результату він був визнаний найшвидшим велосипедистом Компанії. Олексій Тищенко перетнув фініш другим у категорії від 45 до 54 років, його час – 3 год. 42 хв. В результаті з веломарафону «100 ВЕЛОwatt» наші хлопці привезли чотири кубки.
На черзі ж на всіх любителів велоспорту очікує веломарафон «100 ЕнВело», який відбудеться 3 липня в місті-супутнику Запорізької АЕС Енергодарі. Організатором проведення змагань є Організація молоді Запорізької АЕС за підтримки адміністрації Запорізької АЕС, Первинної профспілкової організації ВП ЗАЕС та міської влади.