Старший дільничний офіцер Наталія Холод: результат моєї роботи в людях, які оступилися, але стають на шлях виправлення

Наталія Холод працює в службі дільничних офіцерів поліції майже 22 роки. Територія її обслуговування охоплює центральну частину міста Енергодар і налічує майже 8 тисяч населення. Вона справжній професіонал своєї справи, адже може знайти підхід до кожної людини, щоб оцінити ситуацію і вчасно допомогти. 

Майор поліції Наталія Володимирівна Холод розпочала свою службу в органах внутрішніх справ з 1996 року на посаді інспектора виправних робіт Енергодарського відділу поліції. З 1999 року працює у відділі дільничних офіцерів поліції, зараз на посаді старшого дільничного офіцера поліції відділу поліції № 1 Василівського районного управління поліції.  Тобто майже 22 роки віддає себе  роботі з людьми. Вона закріплена за напрямком профілактичної роботи з підобліковим елементом, здійснює контроль за особами, відносно яких обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

«Я прийшла на роботу в поліцію, бо завжди хотіла допомагати. Результатом своєї роботи вважаю те, що як люди, які оступилися в житті, становляться на шлях виправлення. Основним завданням ставлю перед собою не розкриття, а проведення профілактики скоєння правопорушень», — розповідає Наталія Холод.

За словами Наталії Володимирівни, на території обслуговування проживає більше 8 тисяч чоловік. І найчастіше громадяни звертаються до неї з проблемами скоєння домашнього насильства, порушення тиші, міжособистісних конфліктів.

Наталія Холод справжній професіонал своєї справи, адже вміє спілкуватись із людьми та до кожного знайти підхід і надати своєчасну кваліфіковану допомогу.

Так відгукуються про старшого дільничного і колеги і керівництво місцевого відділу поліції.

Начальник сектору превенції відділу поліції №1 Василівського районного управління Андрій Кібальніков зазначає: «Наталія Володимирівна сумлінний працівник, відповідальний, не рахується з вільним часом. Всі її зусилля направлені на комунікацію з населенням, органами місцевої влади, громадськими формуваннями, зі службами у справах дітей. Вона приймає активну участь у проведенні заходів профілактичного характеру. Крім того, вона ще чарівна жінка!»

Старший дільничний офіцер поліції виховує двох дітей, готує смачні страви для коханого чоловіка та у вільний час вирощує троянди на дачній ділянці.

«Користуючись нагодую хочу привітати з Днем дільничного офіцера поліції та побажати своїм колегам міцного здоров’я, щастя, натхнення, жити в мирі та злагоді!»