Школярі відвідали пожежну частину

З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної та профілактичної роботи 24 листопада 2021 року до 13 ДПРЧ 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Запорізькій області завітали діти 5-В класу Енергодарської гімназії №5 Енергодарської міської ради.

Під час знайомства, рятувальники розповіли дітям про основні небезпеки пов’язані із використанням вогню, можливими джерелами пожеж, нагадали правила безпеки. Окрім показу техніки та обладнання, відбулись показові виступи де рятувальники продемонстрували способи подачі засобів пожежогасіння.

Діти із захопленням цікавились пожежною технікою, запитували про роботу рятувальників, та отримували детальні відповіді. Було видно по зацікавленим очам, як у багатьох дітей з’являється повага до професії рятувальника, та де хто з них починав замислюватися над своїм майбутнім.

На згадку про подію вихованці поспішали зробити пам’ятне фото із рятувальниками. Пам’ятаючи про навчальну мету, по завершенні заходу, учням роздали спеціально розроблені інформаційні листівки та тематичні пам’ятки профілактичного змісту.